E faapefea ona fai moli neon?

I le faagasologa o le gaosiga omalamalama neonamio, o le laasaga autu o le gaosiga o moli neon.O le gaosiga o moli neon e faʻapea:
Faailoga Neon pulou

1. Fau tioata

O le faagasologa o le susunuina, taoina, ma le punou o se paipa tioata sa'o i se mamanu po o se tusitusiga e ala i se afi mumu faapitoa i luga o le otootoga o le mamanu poʻo le tusitusiga.O le maualuga o le aufaigaluega gaosiga e mafai ona fuafua i aano o manufasi.

E mafai ona vaʻaia o lamepa e faia e tagata faigaluega maualalo e masani ona le tutusa i tulimanu, mafiafia tele pe manifinifi tele, maanuminumi totonu, skeved ma le mafolafola, ma isi.

2. Fa'amaufa'ailoga eletise

I le faagasologa o le faʻafesoʻotaʻi o le faʻauʻu moli punou i le eletise ma le pu faʻafefe e ala i le ulu afi, e le tatau ona manifinifi tele pe mafiafia le atinaʻe, ma e tatau ona faʻafefeteina atoa le atinaʻe, a leai e faigofie ona faʻagesegese le tafe o le ea.
Fa'ailoga Neon Fa'ailoga Fa'asinomaga Neon

3. Feula kesi

O lenei laasaga o le ki lea i le faiamoli neon.E ala i le osofaʻia o le eletise i le eletise eletise maualuga, o le faʻavevela eletise e mu ai le ausa vai e le vaaia, pefu, suauu ma isi mea i totonu o le eletise o le moli moli.

Le fa'agasologa o le aveeseina o le paipa tioata e aveese ai nei mea leaga.Ole ki ile laasaga lea ole pulea ole vevela.Afai e le mafai ona ausia le vevela ma le vevela, o mea leaga o loʻo taʻua i luga o le a le aveesea atoatoa.

O le pito i lalo e afaina tonu ai le lelei o le moli.O le tele o le pomu o le vevela o le a mafua ai le tele o le faʻamaʻiina o le eletise, e mafua ai le faʻaogaina o le oxide i luga o le fogaeleele, e mafua ai le faʻaitiitia o le lelei o le paipa moli.
Astronaut Nasa Cosmonaut Neon moli

4, i le kesi

Ua fa'atumuina fa'agae'eata mata'eta'e pomu ma fa'a'ese'ese i kasa le talafeagai, ma a uma le matua, o lemoli neonua mae'a le gaosiga.

5. O le a le tele o le neon luminous character-meter

Afai e te mana'o e fai ni mata'itusi malamalama neon, e masani ona e fa'afeso'ota'i se faioloa fa'apitoa e fai.O le tau faʻapitoa e leʻo faʻamautu, aua o lemalamalama neonmata'itusi e fa'apitoa uma

Ituaiga oloa o vaega e le masani.


Taimi meli: Sep-13-2022