ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Фокусирајте се на обезбедување решенија mong pu за 5 години.

 • фабрикафабрика

  фабрика

  Фабриката Цена на големо со мали MOQ

 • КвалитетКвалитет

  Квалитет

  Фабриката Цена на големо со мали MOQ

 • СервисСервис

  Сервис

  Фабриката Цена на големо со мали MOQ

 • БесплатноБесплатно

  Бесплатно

  Фабриката Цена на големо со мали MOQ

ЗА НАС

Неонски знак Вастен, Осветлување на светот.

Компанијата Vasten неонски знаци е основана во 2011 година која е компанија посветена на создавање врвна неонска уметност во светот. Со над 3000 квадратни метри работилница без прашина, автоматски производствени линии, модернизирана опрема и 100 вработени, вклучувајќи 10 инженери, 71 занаетчија , 10 КК итн.Квалификуван работен тим.

Две производни линии со неонски флексибилни ленти

Две акрилни ласерски машини за сечење

една CNC машини за гравирање

еден УВ печатач

1500 метри LED неонски флекс може да се произведе еден ден.

300 парчиња неонски знаци

Секоја година правиме повеќе од 10.000 парчиња LED неонски знаци по мерка.

Соработувавме со брендовите OPP, HUAWEI, NIKE, Recok, Ba&sha, Guess, San Minuel, TickTok, Tecate, Tigeretc.

 

Производ Случај Прикажи

Фокусирајте се на обезбедување решенија mong pu за 5 години.