Pse të zgjidhni shiritin led Vasten?

1, Shiriti ynë LED SMD përdor bazë bakri dhe çipi LED është tela ari i cili siguron shpërndarje të mirë të nxehtësisë, jetëgjatësi të gjatë dhe prishje të ulët ndriçuese.

2, çipi ynë LED është CRI>95Ra, ne gjithashtu mund të bëjmë CRI>80Ra

3, PCB-ja jonë fleksibël janë të gjitha PCB me dy shtresa me cilësi të lartë, të paktën 2 ounce ose 3 ounce në modele të veçanta.

4, Ne kërkojmë gjithmonë të njëjtin numër koshi SMD LED për tufa të ndryshme prodhimi për të njëjtin klient.

5, Ne kemi sferë integruese të mirë ndonjëherë për të testuar temperaturën e ngjyrave të LED-ve SMD në hyrje dhe për ta vendosur atë në të dhënat tona QC për çdo grumbull.Normalisht 5 MacAdam LED është +/-100K.

6, Ne mund të kontrollojmë shumë mirë temperaturën e ngjyrës.Shiriti ynë ka tolerancë të vogël të CCT brenda +- 100k.

7, Ne mund të prodhojmë 3 rrip MacAdam LED si kërkesë e klientit.

8, Ne mund të ofrojmë 4 vjet garanci për shiritin LED CRI>95Ra.

9, Fabrika Vasten është kompania e parë që përdor SMD në shiritin led në botë në 2011.

Ai zgjidh me sukses problemin e shpërndarjes së nxehtësisë. Pra, drita jonë e shiritit led ka avantazh absolut dhe rol absolut udhëheqës në treg.

10, fabrika Vasten shitjet e shiritave led për çdo muaj do të jenë më shumë se 290000 metra.

11, fabrika Vasten ka 1000 lloje të shiritave të ndryshëm LED.Të tilla si SMD3528, SMD3527, SMD5050, SMD5730, SMD3014 shirit LED.Ne zhvilluam serinë më të plotë në botë të shiritave led.

12, Secili prej shiritave tanë të udhëhequr janë kaluar me test të rreptë përpara dorëzimit.Ne nuk jemi inspektim rastësor, i gjithë shiriti led do të bëjë testimin e cilësisë 100%.

13, Nëse produkti i klientit ka probleme me cilësinë, fabrika Vasten ju premton se ne do t'ju zëvendësojmë produktin e ri falas.Dhe ne gjithashtu paguajmë koston e transportit.

14, të gjithë shiritat led janë të miratuar nga CE dhe Rohs.